Een rechter in Los Angeles heeft de actrice Zsa ...

Een rechter in Los Angeles heeft de actrice Zsa Zsa Gabor ernstig terechtgewezen, omdat zij de door hem bij wijze van straf opgelegde uren dienstverlening niet had volgemaakt. Wegens het slaan van een politieman moest ze 120 uur werk voor de gemeenschap verrichten. De actrice werd tewerk gesteld in een tehuis voor daklozen en volgens de rechter had zij haar grote bekendheid gebruikt om de directrice van het tehuis te paaien. De directrice had het aantal uren klakkeloos aanvaard dat de actrice zei nodig gehad te hebben 'voor voorbereidend werk'.

Zo schreef Zsa Zsa Gabor vijf uur voor het aanbrengen van make-up als zij op de televisie probeerde geld bijeen te brengen voor de daklozen. De rechter concludeerde dat zij geen 120 maar slechts 34,5 uur had gewerkt en dus nog 85,5 uur tegoed had. Hij deed er nog eens 60 uur bovenop als bijkomende straf.

Antoine Vitez, intendant van de Comedie Francaise in Parijs, is op 59-jarige leeftijd aan een hersenbloeding overleden. Vitez, die twee jaar geleden bij het befaamde theatergezelschap in dienst kwam, was vooral bekend als acteur en regisseur.