Verlies Bollegraf

Manon Bollegraf is er niet ingeslaagd voor de tweede achtereenvolgende keer het tennistoernooi van Oklahoma City te winnen. De nummer 39 van de wereld verloor in de eindstrijd van het met 275.000 gulden gedoteerde evenement in twee sets van de 17-jarige Amerikaanse Amy Frazier.

In nauwelijks vijf kwartier heeft Boris Becker gisteren Ivan Lendl gedeklasseerd. In de finale van de Stuttgart Classics versloeg de Westduitser de Tsjechoslowaak met 6-2, 6-2. Lendl is volgens de computer de beste tennisser ter wereld, maar de spelers zelf wijzen unaniem Becker als de mondiale nummer een aan. De drievoudig Wimbledon-winnaar toonde met zijn optreden voor eigen publiek het ongelijk van de ranglijst-klassering aan. In de onderlinge partijen heeft Becker de stand sinds gisteren in zijn voordeel gebracht: 8-7.