Van Geel geruild

Martin van Geel en Ulrich van Gobbel hebben van club gewisseld. De 29-jarige middenvelder tekent een contract dat hem voor minstens tweeeneen half jaar bindt aan Willem II, de tien jaar jongere Van Gobbel kwam een verbintenis van drie en een half jaar overeen met Feyenoord. Voor Van Geel komt daarmede een einde aan een periode van grote ontevredenheid. De 29-jarige aanvallende middenvelder kwam anderhalf jaar geleden van Roda JC naar De Kuip. In zijn eerste jaar toonde hij zich een van de weinige Feyenoorders die op een constant niveau presteerden. Na de komst van de Zweed Bengtson was het echter snel gedaan met het spelplezier van Van Geel. Hij belandde op de bank en mocht slechts invallen. De middenvelder, die topscorer is bij Feyenoord met elf competitie-doelpunten, nam nadat hij afgelopen zondag opnieuw was gepassseerd voor de wedstrijd tegen Groningen het besluit te vetrekken.