Philips sponsort popgroep

EINDHOVEN, 23 febr. - De audio-groep van Philips sponsort de wereldtoernee van de popgroep Tears for Fears. De sponsor-overeenkomst is onderdeel van een uitgebreide reclamecampagne van Philips, bedoeld om draagbare CD-spelers te slijten aan jongeren. Hoeveel geld met het contract genoemd is, zegt Philips niet.

De overeenkomst geeft Philips exclusieve rechten op promotionele activiteiten rond de wereldtoernee die optredens omvat in zeker 17 landen en op 2 maart in het Britse Birmingham begint. De muziek van Tears for Fears wordt uitgebracht onder het label Fontana van Philips-dochter PolyGram International.

Tears for Fears had in 1985 groot succes met de LP 'Songs from the Big Chair'. Van dat album werden over de hele wereld negen miljoen exemplaren verkocht. De nieuwste LP van Tears for Fears is 'Seeds of Love'