Super-liga

Een woordvoerder van AC Milan heeft berichten ontkend dat volgend jaar een superliga van zestien Europese topclubs zal worden geformeerd. Het idee daarvoor komt van Silvio Berlusconi. Van het plan werd afgelopen weekeinde gerept door een Schotse krant, die meldde dat in het geheim een overeenkomst was gesloten en onder de betrokken clubs een lijst met de plannen voor het seizoen 1991-92 circuleert. Milan-woordvoerder Guido Sussini: 'Het plan is slechts een idee dat zeker niet al volgend jaar wordt uitgevoerd. Over details is niet gesproken, een lijst met clubs is nog niet opgesteld.'

Een woordvoerder van de UEFA heeft al laten weten dat niemand officieel op de hoogte is gesteld van eventuele plannen voor een Europese competitie. Bovendien zei hij dat voorstellen van de nationale bonden dienen te komen, niet van clubs.