Menzo mag tegen PSV spelen

DEN HAAG, 17 febr. Stanley Menzo mag morgen in het Olympisch stadion het doel van Ajax verdedigen in de competitiewedstrijd tegen PSV. Menzo kreeg afgelopen woensdag in het bekerduel met Fortuna Sittard de rode kaart voor een kopstoot tegen Rene Maessen, die zich verweerde en eveneens rood ontving. De tuchtcommissie van de KNVB kon gisteren nog geen schorsing voor het duo uitspreken, omdat nog niet alle rapporten over het incident binnen waren en nader bestudeerd.

Ook Maessen mag dus dit weekeinde voetballen. Voor Fortuna Sittard, dat vandaag de uitwedstrijd tegen Den Bosch speelt, is dat een meevaller. De ploeg van Han Berger mist een aantal verdedigers. Henk Duut werd vanwege zijn vijfde gele kaart wel geschorst. Liesdek was dat al en de derde vaste centrale verdediger Frijns is geblesseerd.

De tuchtcommissie van de KNVB schorste de volgende spelers voor een wedstrijd: Nielsen (PSV), Arts (MVV), Van den Berg en Roembiak (Sparta), Van der Borgt en De Roode (Willem II), Duut (Fortuna Sittard), Haak en De Haan (Emmen), Van Corstanje (Eindhoven), Dijk (Heerenveen), Gall en Huizingh (Veendam).