Fietsen op een mountain-bike in de omgeving van ...

Fietsen op een mountain-bike in de omgeving van het trainingskamp Milanellobehoort thans tot de dagelijkse inspanningen van Ruud Gullit. Hoewel de behandelend arts Martens zich overwegend positief uitlaat over het herstel van de knieblessure, is de deelneming aan het wereldkampioenschap voetbal deze zomer nog altijd een open vraag voor Gullit, die de wedstrijden van zijn ploeg AC Milan de komende tijd nog vanaf de tribune moet volgen. Gisteravond zag hij AC Milan voor de tweede keer binnen vier dagen in uitstekende vorm. Na de overwinning met 3-0 op Napoli afgelopen zondag, herhaalde het elftal een dergelijke krachtsinspanning. Napoli werd nu met 3-1 verslagen. AC Milan bereikte daardoor de bekerfinale waarin het uitkomt tegen Juventus. Diego Maradona wilde revanche te nemen op Marco van Basten en vooral Frank Rijkaard, die de Argentijn zondag volledig overvleugelde. Het liep evenwel anders. Daniele Massaro scoorde het openingsdoelpunt voor Milan. Van Basten lokte dertien minuten voor het einde een strafschop uit die hij zelf benutte. Napoli verkleinde de achterstand nog tot 1-2, maar Massaro ontnam met het derde doelpunt voor Milan in de slotfase de tegenstander definitief alle hoop. (Foto Michael Kooren)