Dr. J. H. W. Goslings (46) is benoemd tot ...

Dr. J. H. W. Goslings (46) is benoemd tot hoogleraar in het vakgebied Financieel Management en Financiele Markten aan de faculteit der economische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Limburg. Goslings is lid van de hoofddirectie van het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP) en voor een dag per week aan de Limburgse universiteit verbonden. In 1974 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit in Amsterdam op het proefschrift 'Financiele organisatie in multinationale ondernemingen'. Van 1970 tot 1980 was hij werkzaam bij Elsevier NDU als lid van het directieteam van de divisie Tijdschriften en van 1980 tot 1988 werkte hij bij Centraal Beheer, in de laatste jaren als lid van de Raad van Bestuur. Sinds '87 is hij tevens als hoogleraar voor een dag per week verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.