Beenhakker

Juventus heeft serieuze interesse in Leo Beenhakker. De vereniging, nauw verbonden met het autoconcern van Fiat, is de laatste jaren duidelijk achterop geraakt bij de twee ploegen uit Milaan en op Napoli. Voorzitter Agnelli wil weer een elftal met de uitstraling van AC Milan of Real Madrid. Hij is van plan daarvoor het nodige geld vrij te maken. Hij wil een coach die meer aanspreekt dat Dino Zoff, de oud-doelman van Italie. Zoff is meegedeeld dat zijn contract na afloop van dit seizoen niet zal worden verlengd. Aangezien Beenhakker nog een jaar gebonden is aan Ajax, is het onwaarschijnlijk dat de Rotterdammer onmiddellijk aantreedt als opvolger van Zoff. Agnelli heeft daarvoor echter een passende oplossing, hij zou voor een jaar Maifreddi, de huidige trainer van Bologna, willen aantrekken.