KLM Kleding

EHCO-KLM Kleding is van plan het Britse bedrijf Supercraft (Garments) met vestigingen te Oldham en Westhoughton over te nemen van Bodycote International te Manchester. De overneming wordt betaald door de uitgifte van nieuwe gewone aandelen KLM Kleding. Het emissieprospectus verschijnt in de loop van maart, waarna een buitengewone vergadering van aandeelhouders zal plaatsvinden. Volgens directeur D. O. Pruik is deze overneming voor KLM Kleding van strategisch belang. Na de overneming in 1988 van het Franse bedrijf Vetements Professionels is de verwerving van Supercraft een verdere stap met het oog op de eenwording van de Europese markt. Supercraft produceert werkkleding, uniformen en dergelijke voor de Britse markt. Het omzetniveau ligt op ongeveer f. 24 miljoen.

In 1988 behaalde KLM Kleding een omzet van f. 64 miljoen.