Dit is een artikel uit het NRC-archief Dit artikel is met behulp van geautomatiseerde technieken gedigitaliseerd en voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd volledig correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Happel en Hamburg akkoord

I IAMBURG, 1 april — Hoe -- I over de duur van de veritenis nog geen definitieve j ereenstemmlng is bereikt Ernst Happel volgend seln definitief de Duitse Bundesliga-vereniging

Hamburg gaan trainen. Manager Günther Netzer en Happel, die tot het einde van dit seizoen nog onder contract staat bij Standard Luik, bereikten gisteren een akkoord. Happel heeft gepleit voor een driejarig contract, maar heeft ook uitvoerig van gedachten gewisseld met Netzer over het technische beleid dat hij wil gaan voeren. Hamburg voert momenteel de ranglijst in Duitsland aan.