Vanwege het coronavirus werken onze medewerkers thuis.
De serie Bridgerton geeft ruim baan aan acteurs van kleur in het Londen van de 19e eeuw.
Ook volgt een documentaire van HBO drie jongeren die het willen maken als influencer.
Tegenstanders van het coronabeleid richten hun pijlen ook op de journalistiek – de NOS voorop. „Jullie zijn de zendbaas van de overheid, zeggen ze dan. Ja, dat is het lot van de eerstelijnsnieuwsvoorziening.”
Op zijn zeventiende kreeg Suave levenslang. Nu is hij bijna vijftig. Na een uitspraak van de Supreme Court maakt hij ineens kans op vervroegde vrijlating.
In de BBC-podcasy Sideways praat Matthew Syed over de opvattingen die ons leven vormgeven. Dat kan gaan over het toeval, maar ook over de logica achter het stockholmsyndroom.
Tussen 2000 en 2015 verloren minder werknemers hun baan dankzij technologische veranderingen binnen bedrijven. Kunnen we nu rustig achterover leunen?
De nieuwe Netflix-sitcom ‘The Crew’ hangt vooral van losse punchlines aan elkaar en biedt ook geen prikkelend plot. Daarnaast zijn de personages zo vlak dat de kijker niet echt met ze mee kan voelen.
Twaalf jaar terug werd de productie van oorlogsgame over de slag om Fallujah stopgezet wegens klachten van nabestaanden. Nu komt het spel er alsnog. Critici zijn nog niet tevreden.
Door de flop van Wii U (2012-2016) werd Super Mario 3D World een vergeten pareltje. Nu krijgt de game een tweede leven op Nintendo Switch.
In Mediavreters vertellen mensen wat ze kijken, lezen, luisteren en liken.
Trouw-columnist Seada Nourhussen stopt vanwege de vele haatberichten. Herkenbaar, vinden zwarte, vrouwelijke columnisten.