Vanwege het coronavirus werken onze medewerkers thuis.
Hoe ik veertien jaar geleden tot mijn tiensecondenmayonaise kwam, zo luidden een hoop lezersvragen.
Petra Possel recenseert elke week een restaurant in en om Amsterdam. Ditmaal haalde ze Indisch eten af bij Kannibalen en Paradijsvogels in de Van der Pekstraat in Noord. Een uitgebreide keuze feestelijke gerechten met veel vega(n).
Petra Possel recenseert elke week een restaurant in en om Amsterdam. Ditmaal haalde ze af bij eetcafé Schotsheuvel in het Museumkwartier: bistrogerechten met uitstapjes naar de Italiaanse en Aziatische keuken. „Een opperbeste prijs-kwaliteitsverhouding.”
Terwijl alle geur in alle sterkte terugkwam na corona, bleef koffie hopeloos achter. Hoe kwam dat?
Petra Possel recenseert elke week een restaurant in en om Amsterdam. Ditmaal haalde ze af bij Fa. Pekelhaaring aan de Van Woustraat. En begreep ze meteen waarom deze zaak onlangs een Bib Gourmand kreeg.
Petra Possel recenseert elke week een restaurant in en om Amsterdam. Ditmaal haalde ze af bij De Gouden Reael op Realeneiland en werd daar heel blij van: „Thuis uitpakken is net zo’n feest als de taart zelf”.