Advertentie
De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

Thuis Sporten is populairder dan ooit!


Van de een op de andere dag gaat alles dicht, en zo ook jouw favoriete sportschool of jou sportclub. Hoe moeten we nu fit blijven en onze hobby’s uitoefenen? Je was net zo lekker bezig en nu komt alles stil te staan. Maar je bent zeker niet van plan om het hier bij te laten. De corons kilo’s vliegen eraan en we willen met zijn allen in beweging blijven.

Online sportactiviteiten
Al snel werden de online winkels leeg gekocht. Je zat met goede zin thuis te wachten tot jouw spullen binnen kwamen. Van weerstandsbanden tot springtouwen en dumbells.

De corona crisis heeft ervoor gezorgd dat wij met zijn allen zeer creatief zijn geworden. Er zijn nog meer mensen gaan sporten en dit zorgt er dus voor dat het thuis sporten razend populair is geworden. Na een hele dag thuiswerken gaan mensen van elke avond een rondje lopen naar helemaal kapot gaan tijdens een workout in de achtertuin.

Ook de online workouts op youtube gingen met stijgende lijn omhoog. Mensen gingen in de woonkamer hun buikspieren trainen in plaats van in de sportschool. Je moet toch wat.

Fitnessapparaten
Niet alleen de kleine sportattributen zijn populair geworden maar ook de fitnessapparaten zijn veel populairder geworden. Je gebruikte altijd jouw favoriete sportapparaat in de sportschool maar wilt deze nu thuis hebben. Er zijn verschillende alternatieven om thuis te kunnen sporten, van hometrainers tot loopbanden en spinningfietsen. Mensen willen thuis apparaten om mee te fitnessen.

Ben jij de dumbells nog niet zat en wil je meer? Dit kan je natuurlijk allemaal online bestellen. Wordt jij een echte Thuis Atleet?

XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.