branded content
branded content XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.
Met Working Remotely organiseert Alieke Ingerman workations voor individuen en bedrijven.
Met Working Remotely organiseert Alieke Ingerman workations voor individuen en bedrijven. Dik Nicolai
Podcastserie: Unlimited Ondernemen

#1 Workation: waar moet je aan denken?

Op vakantie en tegelijkertijd je werk gedaan krijgen. Sinds de coronacrisis is het heel normaal om vanuit huis te werken, maar wint de zogenoemde ‘workation’ aan terrein. Hoe zorg je er als werknemer en werkgever voor dat het soepel verloopt en wat zijn de voordelen en uitdagingen?

In de podcastserie Unlimited Ondernemen gaat host en tech-expert Vivianne Bendermacher in gesprek met ondernemers en leiders die uitblinken in wat ze doen. Hoe maken ze daarbij slim gebruik van connectiviteit? De eerste aflevering Workation: hoe zorg je er als werknemer en werkgever voor dat het soepel verloopt?

Luister hier de podcast Workation: waar moet je aan denken?


In de studio

Alieke Ingerman weet veel over de voordelen en uitdagingen van workations. Ze ging tal van keren zelf op een werkvakantie en kreeg veel positieve reacties. Ze besloot om een bedrijf te starten: met Working Remotely organiseert zij nu ook workations voor individuen en bedrijven. Hoe zorgt zij ervoor dat ze altijd veilig online is op de bestemming?

Ook spreken we Suzanne Meijers, arbeidsrechtadvocaat en schrijver van het boek ‘Geen gedoe met personeel’. Zij vertelt welke drie zaken je als werkgever wilt weten voordat je workations mogelijk maakt voor je personeel.

”Om goed online te kunnen zijn, is het belangrijk om van tevoren je huiswerk te doen”

Verbinder van ondernemend Nederland

T-Mobile is connectiviteitspartner voor ondernemend Nederland en staat ondernemers bij om slagvaardigheid op de werkvloer te verbeteren, waar die ook is. Dit doen we met vaste, mobiele en clouddiensten, maar ook door je te inspireren met podcasts, artikelen, advies op maat en met handige digitale tools die je kan inzetten. Lees meer via T-Mobile Ondernemen

XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.