branded content
branded content XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.
Volgens Gina Doekhie (Politie Nederland) is vooral het mkb interessant voor cybercriminelen, omdat er veel te behalen valt.
Volgens Gina Doekhie (Politie Nederland) is vooral het mkb interessant voor cybercriminelen, omdat er veel te behalen valt. Dik Nicolai
Podcastserie: Unlimited Ondernemen

#5 Cybercrime: hoe hou je het op afstand?

Phishing mails wil je niet krijgen. Maar als je slim bent verstuur je ze wel af en toe – het liefst naar al je medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat iedereen bewust wordt van de risico’s? Gina Doekhie is digital detective en cybercrime specialist bij Politie Nederland en geeft waardevolle tips om je bedrijf weerbaarder te maken tegen aanvallen van cybercrimelen.

In de podcastserie Unlimited Ondernemen gaat host en tech-expert Vivianne Bendermacher in gesprek met ondernemers en leiders die uitblinken in wat ze doen. Hoe maken ze daarbij slim gebruik van connectiviteit? Luister naar de vijfde aflevering: Cybercrime: hoe hou je het op afstand?

Luister hier de podcast: Cybercrime: hoe hou je het op afstand?

In de studio


Gina Doekhie is digitale detective en cybercrime specialist bij Politie Nederland in Den Haag. Volgens haar is het mkb vooral interessant voor cybercriminelen, omdat er veel te behalen valt. Grotere bedrijven zijn vaak op securitygebied beter beschermd.

Hoe word je als bedrijf bewust van de risico’s? Gina geeft vanuit haar rol vier waardevolle tips om je bedrijf weerbaarder te maken tegen aanvallen van cybercriminelen.

”Veel mkb’ers zijn kwetsbaar voor cybercrime, maar daar is wat aan te doen”

Verbinder van ondernemend Nederland

T-Mobile is connectiviteitspartner voor ondernemend Nederland en staat ondernemers bij om slagvaardigheid op de werkvloer te verbeteren, waar die ook is. Dit doen we met vaste, mobiele en clouddiensten, maar ook door je te inspireren met podcasts, artikelen, advies op maat en met handige digitale tools die je kan inzetten. Lees meer via T-Mobile Ondernemen.

XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.