branded content
branded content XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.
Volgens Jim Stroomberg heeft thuis werken wel effect op je productiviteit, maar slechts tot bepaalde hoogte.
Volgens Jim Stroomberg heeft thuis werken wel effect op je productiviteit, maar slechts tot bepaalde hoogte. Dik Nicolai
Podcastserie: Unlimited Ondernemen

#4 Hoe de rol van IT-manager steeds verandert

Sinds hybride werken normaal is, is de rol van de IT-manager veranderd. Wat hebben mensen nodig om prettig thuis te werken? We vroegen het Jim Stroomberg, een IT-manager die bij Coolblue al vele veranderingen doormaakte. En in deze podcast: drie tips van een expert over hoe je met de vrijheid en flexibiliteit van hybride werken meer uit jezelf kunt halen.

In de podcastserie Unlimited Ondernemen gaat host en tech-expert Vivianne Bendermacher in gesprek met ondernemers en leiders die uitblinken in wat ze doen. Hoe maken ze daarbij slim gebruik van connectiviteit? Luister naar de vierde aflevering: Hoe de rol van IT-manager steeds verandert.

Luister hier de podcast: Hoe de rol van IT-manager steeds verandert

In de studio


Jim Stroomberg heeft 10 jaar als IT’er bij Coolblue gewerkt. De laatste jaren als Lead Workspaces Tech. Volgens Jim verandert het werk van een goede IT-manager voortdurend.

Ook spreken we Rene Brouwers, directeur bij Great Place to Work. Een internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met ontwikkeltrajecten en erkeninng van goed werkgeverschap. Hij geeft drie tips hoe mensen met vrijheid en flexibilteit van hybride werken meer uit zichzelf kunnen halen.

”Wees je als leider bewust van individuele behoeften. Iedereen is anders.”

Verbinder van ondernemend Nederland

T-Mobile is connectiviteitspartner voor ondernemend Nederland en staat ondernemers bij om slagvaardigheid op de werkvloer te verbeteren, waar die ook is. Dit doen we met vaste, mobiele en clouddiensten, maar ook door je te inspireren met podcasts, artikelen, advies op maat en met handige digitale tools die je kan inzetten. Lees meer via T-Mobile Ondernemen.

XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.