branded content
branded content XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.
Melanie Rieback: 'Verschillende bedrijven kloppen bij ons aan om zich te laten hacken'.
Melanie Rieback: 'Verschillende bedrijven kloppen bij ons aan om zich te laten hacken'. Dik Nicolai
Podcastserie: Unlimited Ondernemen

#3 Cybersecurity: laat je bedrijf hacken

Waarom is het een goed idee om je bedrijf te laten hacken en hoe gaat dat in zijn werk? De NIS2 is de nieuwe cybersecuritywet die Europa helpt beter te beschermen tegen cyberaanvallen, maar wat zijn de gevolgen van deze nieuwe richtlijnen? En hoe kun je er als bedrijf alvast op inspelen?

We bespreken het in de podcastserie Unlimited Ondernemen waar host en tech-expert Vivianne Bendermacher in gesprek gaat met ondernemers en leiders die uitblinken in wat ze doen. Hoe maken ze daarbij slim gebruik van connectiviteit? Luister naar de derde aflevering Cybersecurity: laat je bedrijf hacken. Hoe gaat dat in zijn werk, zo’n ethisch aanval?

Luister hier de podcast Cybersecurity: laat je bedrijf hacken.

In de studio


Melanie Rieback is mede-oprichter en CEO van Radically Open Security. Met haar team van ethische hackers helpt ze bedrijven en organisaties om hun cybersecurity beter op orde te krijgen. Verschillende bedrijven kloppen bij hen aan: van Google tot Ahold en van de Europese Commissie de Coronamelder-app. MKB’s zijn er ook bij: kleinere ict- en niet-ict-bedrijven. Ze geeft meer inzicht in waar een hacker op let en wat de veelvoorkomende problemen zijn die worden aangetroffen.

Ook spreken we Egbert Kroon, innovatiedirecteur bij T-Mobile Ondernemen. Wat zijn de aandachtspunten van digitale veiligheid?

”Ook kleine bedrijven hebben er baat bij om veiligheid in een vroeg stadium aan te pakken”

Verbinder van ondernemend Nederland

T-Mobile is connectiviteitspartner voor ondernemend Nederland en staat ondernemers bij om slagvaardigheid op de werkvloer te verbeteren, waar die ook is. Dit doen we met vaste, mobiele en clouddiensten, maar ook door je te inspireren met podcasts, artikelen, advies op maat en met handige digitale tools die je kan inzetten. Lees meer via T-Mobile Ondernemen

XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.