Advertentie
De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.

Opzoek naar een goedkope slotenmaker in Amsterdam?


Het gebeurt iedereen wel een keer dat jij je sleutels binnen laat liggen en de deur achter je dicht trekt. Wat moet je nu doen? Slotenmaker SOS helpt je binnen een wip weer naar binnen. Dit doen ze snel, goedkoop en schadevrij.

Welke diensten leveren wij als slotenmaker SOS?

Openen van sloten
Slotenmaker SOS opent jouw slot zonder schade te veroorzaken. Dankzij ons professionele gereedschap kan de deur van jou huis, schuur, garagebox, auto en fiets op een deskundige manier worden geopend.

Sloten vervangen
Als het probleem verder gaat dan alleen het openen van het slot, kunnen wij jou helpen. Is het SKG slot van jouw voordeur bijvoorbeeld verouderd en krijg je de sleutel er niet meer in? Dan sturen wij een specialist die het SKG beveiligde slot komt vervangen. Op deze manier is jouw huis niet alleen beschermd tegen inbraak, maar heb je zelf ook weer toegang tot je eigendom.

Deuren extra beveiligen
In bepaalde gevallen kan het nodig zijn om de deuren van jouw woning of bedrijfspand extra te beveiligen. Zo plaatsen wij speciale sloten om bijvoorbeeld dure machines goed te beveiligen.

Advies over beveiliging van deuren
Kiezen welke beveiliging en welke sloten je het best kan gebruiken is een lastige opgave. Wij bieden advies op jouw eisen en wensen. Welk type slot je ook zoekt, welke beveiligingsmaatregelen je wilt nemen en welk budget je ook te besteden hebt.

Wat zijn de kosten bij slotenmaker SOS Amsterdam?
open jouw deur al vanaf €19. Na de inspectie en voordat we aan de slag gaan geven wij de exacte prijs. Zo weet je waar je aan toe bent.

Voorrijkosten
Slotenmaker Amsterdam is werkzaam in de regio Amsterdam. De voorrijkosten bedragen slechts €30, waar dan ook in Amsterdam.

Slotenmaker SOS bied een 24/7 service. Dit houdt in dat ze ook in de avonden, nachten en weekenden binnen een half uur ter plaats zijn.

XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.