branded content
branded content XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.
‘Medewerkers mentaal en fysiek gezond houden: dat is de basis’
‘Medewerkers mentaal en fysiek gezond houden: dat is de basis’ Dik Nicolai
Hoe houd je medewerkers die thuiswerken fit?

Podcast: ‘Minder afleiding, meer focus: dat is winst’

Thuiswerken is here to stay, zo lijkt het. Daarom is het zaak om het goed te regelen. Waar moet je op letten? En hoe zit het eigenlijk met de productiviteit?

In de podcastserie Onderneming van betekenis gaat presentatrice en ondernemer Ruth van der Vlugt in gesprek met bevlogen ondernemers en experts over maatschappelijke thema’s waar elke onderneming mee te maken heeft. Hoe gaan zij om met de uitdagingen van nu?

Luister hier naar Onderneming van betekenis 1: De impact van thuiswerken op mentale en fysieke gezondheid én productiviteit.

In deze aflevering praat Ruth van der Vlugt met productiviteitsspecialist Patrick Stastra over thuiswerken en productiviteit. Hoe kunnen ondernemers ervoor zorgen dat hun medewerkers zo prettig en productief mogelijk thuiswerken? En welke rol spelen mentale en fysieke gezondheid daarin? Jet Rubingh van Lightyear, bouwer van de eerste zonneauto, vertelt hoe zij omgaan met thuiswerken.

Meer lezen over ondernemingen van betekenis? Ga naar onze overzichtspagina.

Interpolis helpt ondernemers focussen op wat echt belangrijk is
Als ondernemer maak je werk van het realiseren van jouw dromen. Je gaat voor een duurzame en gezonde toekomst. Een onderneming van betekenis zijn, dáár draait het om. Op complexiteit en tegenslag zit je niet te wachten. Je wilt dat zaken goed zijn geregeld, zodat je kunt focussen op jouw bedrijf. Daar helpt Interpolis je graag bij, met producten en diensten die met en voor ondernemers zijn ontwikkeld. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk op interpolis.nl/zakelijk/ondernemen.

XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.