branded content
branded content XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.
“Transparantie is de weg die wij met elkaar moeten bewandelen”
“Transparantie is de weg die wij met elkaar moeten bewandelen”
Het bedrijfspand van de toekomst

Podcast: “Een materiaalpaspoort voor elk gebouw”

In 2050 moet Nederland volledig circulair zijn. Dat zal ook impact hebben op onze bedrijfsgebouwen. Wat zijn belangrijke aspecten voor ondernemers nu, vanuit duurzaamheid en veiligheid bekeken?

In de podcastserie Onderneming van betekenis gaat presentatrice en ondernemer Ruth van der Vlugt in gesprek met bevlogen ondernemers en experts over maatschappelijke thema’s waar elke onderneming mee te maken heeft. Hoe gaan zij om met de uitdagingen van nu?

Luister hier naar Onderneming van betekenis 2: Het bedrijfspand van de toekomst.


In deze aflevering praat Ruth van der Vlugt met architect en innovator Thomas Rau over de verduurzaming van de economie in het algemeen en van bedrijfspanden in het bijzonder. Hoe ziet het bedrijfsgebouw van de toekomst eruit? En wat kun je doen om de risico’s op bijvoorbeeld brand of waterschade zoveel mogelijk te beperken? Anita Smits, eigenaar van B&B ‘Op d’n Kreijtenberg’, vertelt over het volledig duurzame pand dat zij liet bouwen.

Meer lezen over ondernemingen van betekenis? Ga naar onze overzichtspagina.

Interpolis helpt ondernemers focussen op wat echt belangrijk is
Als ondernemer maak je werk van het realiseren van jouw dromen. Je gaat voor een duurzame en gezonde toekomst. Een onderneming van betekenis zijn, dáár draait het om. Op complexiteit en tegenslag zit je niet te wachten. Je wilt dat zaken goed zijn geregeld, zodat je kunt focussen op jouw bedrijf. Daar helpt Interpolis je graag bij, met producten en diensten die met en voor ondernemers zijn ontwikkeld. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk op interpolis.nl/zakelijk/ondernemen.

XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.