branded content
branded content XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.
Verkeerspsycholoog Adriaan Heino over de veranderende mobiliteit in Nederland
Verkeerspsycholoog Adriaan Heino over de veranderende mobiliteit in Nederland Dik Nicolai
De transitie van mobiliteit

Podcast: De transitie van mobiliteit

Hoe we ons verplaatsen verandert snel en ingrijpend. Deels door de duurzaamheidsambities van Nederland maar ook de coronapandemie heeft een impact op de mobiliteit. Zo staat hybride werken steeds meer in de belangstelling. Wat is voor ondernemers van belang, met het oog op mobiliteit, duurzaamheid én veiligheid?

In de podcastserie Onderneming van betekenis gaat presentatrice en ondernemer Ruth van der Vlugt in gesprek met bevlogen ondernemers en experts over maatschappelijke thema’s waar elke onderneming mee te maken heeft. Hoe gaan zij om met de uitdagingen van nu?

Luister hier naar Onderneming van betekenis 3: De transitie van mobiliteit


In deze aflevering praat Ruth van der Vlugt met verkeerspsycholoog Adriaan Heino over de veranderende mobiliteit in Nederland en hoe ondernemers daarop kunnen – en misschien wel moeten – inspelen. Wat zijn de gevolgen van hybride werken? En wat betekent de opmars van deelmobiliteit voor de verkeersveiligheid? Jos Poortinga, directeur Taxivervoer bij de Munckhof Groep, vertelt over het verkeersveiligheidsbeleid van het bedrijf en hoe dit verankerd raakt in de organisatie.

Meer lezen over ondernemingen van betekenis? Ga naar onze overzichtspagina.

Interpolis helpt ondernemers focussen op wat echt belangrijk is
Als ondernemer maak je werk van het realiseren van jouw dromen. Je gaat voor een duurzame en gezonde toekomst. Een onderneming van betekenis zijn, dáár draait het om. Op complexiteit en tegenslag zit je niet te wachten. Je wilt dat zaken goed zijn geregeld, zodat je kunt focussen op jouw bedrijf. Daar helpt Interpolis je graag bij, met producten en diensten die met en voor ondernemers zijn ontwikkeld. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk op interpolis.nl/zakelijk/ondernemen.

XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.