branded content
branded content XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.
Trendwatcher en oprichter van Effectory Guido Heezen over aantrekkelijk werkgeverschap.
Trendwatcher en oprichter van Effectory Guido Heezen over aantrekkelijk werkgeverschap. Dik Nicolai
Hoe word je en blijf je een aantrekkelijke werkgever?

Podcast: Aantrekkelijk werkgeverschap

De ‘war on talent’ is in alle hevigheid losgebarsten en steeds meer ondernemers hebben moeite om personeel te vinden en te behouden. Wat met je doen om een goede werkgever te zijn en blijven? En waarom is investeren in personeel juist nu zo belangrijk?

In de podcastserie Onderneming van betekenis gaat presentatrice en ondernemer Ruth van der Vlugt in gesprek met bevlogen ondernemers en experts over maatschappelijke thema’s waar elke onderneming mee te maken heeft. Hoe gaan zij om met de uitdagingen van nu?

Luister hier naar Onderneming van betekenis 4: Aantrekkelijk werkgeverschap

In deze aflevering praat Ruth van der Vlugt met HR-trendwatcher en oprichter van Effectory Guido Heezen over het werven en behoud van personeel. Hoe zorg je ervoor dat je een aantrekkelijke werkgever bent? Wat kun je doen het juiste talent te vinden? En hoe houd je medewerkers bevlogen en betrokken? Nicky Broos, eigenaar van multi activity centrum Playdôme Roosendaal, deelt zijn ideeën over goed werkgeverschap.
Meer lezen over ondernemingen van betekenis? Ga naar onze overzichtspagina.

Interpolis helpt ondernemers focussen op wat echt belangrijk is
Als ondernemer maak je werk van het realiseren van jouw dromen. Je gaat voor een duurzame en gezonde toekomst. Een onderneming van betekenis zijn, dáár draait het om. Op complexiteit en tegenslag zit je niet te wachten. Je wilt dat zaken goed zijn geregeld, zodat je kunt focussen op jouw bedrijf. Daar helpt Interpolis je graag bij, met producten en diensten die met en voor ondernemers zijn ontwikkeld. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk op interpolis.nl/zakelijk/ondernemen.

XTR branded content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van NRC.