Branded Content
Branded Content XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

Podcast: Zo creëer je een eigen digitaal DNA

Digitalisering gaat in een razendsnel tempo. Om echt ‘digital’ te worden, moet je als bedrijf meer doen dan een nieuwe app bouwen of je website updaten.

Overleven in dit digitale tijdperk kan alleen als een bedrijf tot in de haarvaten digitaal wordt. Dat betekent: een eigen digitaal DNA ontwikkelen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het creëren van een digitaal DNA is niet iets dat je er ‘zomaar even bij doet’. Het vergt focus, vindt Hans van Grieken, Director Digital Business Innovation bij Deloitte. Volgens hem moet je het afdwingen, want het komt niet vanzelf.

Om toekomstbestendig te blijven, moet je beschikken over een ‘digitaal DNA’. Hiervoor is een andere mindset nodig: het dwingt de gehele organisatie om ook van binnenuit digitaal te worden. Wil je doorpraten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Hans van Grieken.

XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.