NRC Audio

Luister NRC


Google Play
App Store

Elke dag de afleveringen die je wil luisteren

In de NRC Audio-app luister je op een fijne manier naar al jouw favoriete podcasts. Van onze eigen series zoals NRC Vandaag en Het Uur tot podcasts van andere makers. ’s Ochtends staan de afleveringen die je die dag moét luisteren voor je klaar, en daarnaast een dagelijkse selectie van luisterartikelen. Onze redactie tipt wekelijks nieuwe podcastontdekkingen én bundelt niet te missen afleveringen per thema, zoals geschiedenis, wetenschap en gezondheid.

Podcasttips van NRC’s Podcastclub

 De NRC Podcastclub schrijft elke week drie recensies waarmee we jou helpen de beste podcasts te vinden in het grote aanbod. Deze recensies én de bijbehorende podcasts vind je elke vrijdag in de NRC Audio-app. Wil je de tips graag per mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de NRC Podcastclub-nieuwsbrief.

Exclusieve podcasts van NRC

Beluister unieke NRC-podcasts die alleen in de app te vinden zijn. Leer meer over cocaïnehandel en de Nederlandse onderwereld in Cocaïnekoorts, luister naar boekbesprekingen in Tussen de Regels, of ontdek de effecten van een leven met schuld in de filosofische podcast Mijn Schuld.

Onbeperkt luisteren

 Via de app kan iedereen exclusief en onbeperkt naar alle NRC-podcasts luisteren, ook als je geen NRC-abonnee bent. Daarnaast zijn bijna alle andere podcastproducties in de app te vinden via de zoekfunctie. Wanneer je aan een podcast begonnen bent, kun je gemakkelijk op een ander moment verder luisteren. Ook kun je jouw favoriete podcasts opslaan en aan je afspeellijst toevoegen. Klik hier voor meer informatie en instructies over het gebruik van deze app.

Vragen over NRC Audio

Voor wie is de NRC Audio app?

Voor iedereen die graag naar podcasts luistert. Registreren is gratis, net als toegang tot onze selectie van een breed aanbod aan audio. Het enige dat je hoeft te doen is de app NRC Audio downloaden in de app store.

Moet ik betalen om te luisteren?

Nee. Via de app kan iedereen exclusief en onbeperkt naar alle NRC-podcasts luisteren. We investeren in onze journalistiek om jouw vertrouwen waard te zijn. Als NRC-abonnee maak jij dat mogelijk. Wil je ook abonnee worden? Al vanaf 2,- per week heb je toegang tot al onze journalistieke verhalen, in welke vorm dan ook verteld.

Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken heb je een geldig e-mailadres nodig. Je kiest een wachtwoord en ontvangt een bevestigings e-mail waarin je moet klikken om je e-mailadres te verifiëren. Ben je al abonnee? Koppel dan je abonnement aan je account via deze link.

Waarom heeft NRC een audio app gemaakt?

De app helpt ons om journalistieke audio toekomstbestendig te maken. Wij geloven dat dit voor alle makers van podcasts een belangrijke opgave is. Op dit moment zijn het de platforms van grote techbedrijven die de markt in handen hebben. Dat is een kwetsbare positie die schadelijk kan zijn voor de journalistiek. Met de app bieden wij een alternatief platform.

Download de NRC Audio app:

Feedback

Heb je opmerkingen of vragen over app? Een podcast die echt niet kan ontbreken?
Laat het ons weten!