NRC Audio

Start met luisteren, hoor de wereld


Google Play
App Store
AppGallery

De beste podcasts in één app

De redactie van NRC is jouw gids door de grote hoeveelheid podcasts die tegenwoordig te beluisteren zijn. Onze redacteuren hebben de beste, interessantste en mooiste podcasts voor jou verzameld. Van actuele, politieke podcasts tot tijdloze luisterverhalen van binnen- en buitenlandse makers.

Luister al jouw favoriete podcasts

De app is een verzamelplaats voor al jouw favoriete podcasts, van NRC én van andere makers. Staat jouw favoriete podcast er nog niet tussen? Via de zoekfunctie in de app kan je heel veel podcasts vinden en toevoegen aan jouw persoonlijke luisterlijst.

Stel jouw eigen luisterlijst samen

Gebruik de app om een overzicht samen te stellen met jouw favoriete podcasts. Als er nieuwe afleveringen beschikbaar zijn van de podcasts die jij volgt, ben jij meteen op de hoogte.

Exclusieve podcasts van NRC

Beluister unieke NRC-podcasts, alleen in de app te vinden. Leer meer over de cocaïnehandel en de Nederlandse onderwereld in Cocaïnekoorts of houd de laatste ontwikkelingen rondom de Amerikaanse presidentsverkiezingen bij via De Post.

Onbeperkt luisteren

Via de app kan iedereen exclusief en onbeperkt naar alle NRC-podcasts luisteren. Onze nieuwe podcastseries zijn niet bij andere platformen te vinden.

Vragen over NRC Audio

Voor wie is de NRC Audio app?

Voor iedereen die graag naar podcasts luistert. Registreren is gratis, net als toegang tot onze selectie van een breed aanbod aan audio. Het enige dat je hoeft te doen is de app NRC Audio downloaden in de app store.

Moet ik betalen om te luisteren?

Via de app kan iedereen exclusief en onbeperkt naar alle NRC-podcasts luisteren. We investeren in onze journalistiek om jouw vertrouwen waard te zijn. Als NRC-abonnee maak jij dat mogelijk. Wil je ook abonnee worden? Al vanaf 2,- per week heb je toegang tot al onze journalistieke verhalen, in welke vorm dan ook verteld.

Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken heb je een geldig e-mailadres nodig. Je kiest een wachtwoord en ontvangt een bevestigings e-mail waarin je moet klikken om je e-mailadres te verifiëren. Ben je al abonnee? Koppel dan je abonnement aan je account via deze link.

Waarom heeft NRC een audio app gemaakt?

De app helpt ons om journalistieke audio toekomstbestendig te maken. Wij geloven dat dit voor alle makers van podcasts een belangrijke opgave is. Op dit moment zijn het de platforms van grote techbedrijven die de markt in handen hebben. Dat is een kwetsbare positie die schadelijk kan zijn voor de journalistiek. Met de app bieden wij een alternatief platform.

Download de NRC Audio app:

Feedback

Heb je opmerkingen of vragen over app? Een podcast die echt niet kan ontbreken?
Laat het ons weten!