NRC Audio

Start met luisteren, hoor de wereld


Google Play
App Store
AppGallery

De beste podcasts in één app

De redactie van NRC is jouw gids door de grote hoeveelheid podcasts die tegenwoordig te beluisteren zijn. Onze redacteuren tippen de beste, interessantste en mooiste podcasts. Van actuele, politieke audiobesprekingen tot tijdloze luisterverhalen van binnen- en buitenlandse makers, alles per categorie gesorteerd.

Luister al jouw favoriete podcasts

De app is een verzamelplaats voor al jouw favoriete podcasts, van NRC én van andere makers. Staat jouw favoriete podcast nog niet tussen Ontdekken? Via de zoekfunctie in de app kun je heel veel podcasts vinden en toevoegen aan jouw persoonlijke luisterlijst.

Stel jouw eigen luisterlijst samen

Gebruik de app om een overzicht samen te stellen met jouw favoriete podcasts. Als er nieuwe afleveringen beschikbaar zijn van de podcasts die jij volgt, ben jij meteen op de hoogte.

Exclusieve podcasts van NRC

Beluister unieke NRC-podcasts die alleen in de app te vinden zijn. Leer meer over cocaïnehandel en de Nederlandse onderwereld in Cocaïnekoorts, leer over bewustzijn met Future Affairs of luister naar boekbesprekingen in Tussen de Regels.

Onbeperkt luisteren

Via de app kan iedereen exclusief en onbeperkt naar alle NRC-podcasts luisteren, ook als je geen NRC-abonnee bent. Daarnaast zijn bijna alle andere podcastproducties in de app te vinden. Dagelijks vullen wij jouw Ontdekken-tab aan met de beste nieuwe releases.

Vragen over NRC Audio

Voor wie is de NRC Audio app?

Voor iedereen die graag naar podcasts luistert. Registreren is gratis, net als toegang tot onze selectie van een breed aanbod aan audio. Het enige dat je hoeft te doen is de app NRC Audio downloaden in de app store.

Moet ik betalen om te luisteren?

Nee. Via de app kan iedereen exclusief en onbeperkt naar alle NRC-podcasts luisteren. We investeren in onze journalistiek om jouw vertrouwen waard te zijn. Als NRC-abonnee maak jij dat mogelijk. Wil je ook abonnee worden? Al vanaf 2,- per week heb je toegang tot al onze journalistieke verhalen, in welke vorm dan ook verteld.

Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken heb je een geldig e-mailadres nodig. Je kiest een wachtwoord en ontvangt een bevestigings e-mail waarin je moet klikken om je e-mailadres te verifiëren. Ben je al abonnee? Koppel dan je abonnement aan je account via deze link.

Waarom heeft NRC een audio app gemaakt?

De app helpt ons om journalistieke audio toekomstbestendig te maken. Wij geloven dat dit voor alle makers van podcasts een belangrijke opgave is. Op dit moment zijn het de platforms van grote techbedrijven die de markt in handen hebben. Dat is een kwetsbare positie die schadelijk kan zijn voor de journalistiek. Met de app bieden wij een alternatief platform.

Download de NRC Audio app:

Feedback

Heb je opmerkingen of vragen over app? Een podcast die echt niet kan ontbreken?
Laat het ons weten!