De vernieuwde NRC-app

De kwaliteitsjournalistiek van NRC
Het overzicht van de papieren krant
De actualiteit van nrc.nl

Bekijk video

Download de NRC Handelsblad app:

Download de nrc.next app:

Het overzicht van de papieren krant

Dagelijks vanaf 16:00 (Handelsblad) of 06:00 (next) staat de nieuwste krant klaar in de app. Handig voor onderweg, na het downloaden van de krant kan je offline blijven lezen. Bij het openen van de app wordt automatisch de nieuwste krant getoond. Een krant teruglezen? Geen probleem, in het krantenoverzicht kan je oude edities bekijken en downloaden.

De actualiteit van nrc.nl

Nieuw in de app is het tabblad 'nieuws'. Hier kom je te weten wat er écht speelt, het meest belangrijke nieuws staat altijd bovenaan. Iets gelezen dat je wilt delen? Dit kan gemakkelijk via bijvoorbeeld what's app, e-mail of in een sms-bericht.

Sla je favoriete artikelen op voor later

Een artikel dat je later (terug) wilt lezen sla je op in jouw persoonlijke leeslijst. Dit kan zowel vanuit de digitale krant als vanuit het tabblad 'nieuws'. Je leeslijst wordt gesynchroniseerd met alle apparaten waarmee jij inlogt. Sla een artikel op via de app, lees verder op je desktop.

Vragen over de app

Waarom kan ik maar een beperkt aantal artikelen lezen in de de app?

Onbeperkt artikelen lezen in de app is alleen mogelijk als je een abonnement met digitale toegang hebt. Heb je nog geen abonnement? Sluit deze dan af via de abonnementenshop. Je kan zelf het abonnement van jouw keuze samenstellen: papier en/of digitaal, ochtend of middag, de hele week of alleen in het weekend. Heb je wel een abonnement maar nog geen digitale toegang? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Hoe kan ik inloggen in de app?

Log in met het e-mailadres en wachtwoord die horen bij jouw account. Dit is dezelfde inlog als die je gebruikt om online de digitale krant te lezen of in te loggen op de servicesite. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan. Ben je jouw accountgegevens vergeten? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken heb je een e-mailadres nodig. Om jouw abonnement te koppelen aan dit account, heb je jouw relatienummer nodig. Deze kan je vinden op je factuur of in de omschrijving van de automatische incasso. Maak een account aan. Hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Welke app moet ik downloaden als ik een nrc.nl-abonnement heb?

Als je een nrc.nl-abonnement hebt, heb je toegang tot het laatste nieuws en alle artikelen die zijn verschenen in de krant. Deze kan je vinden bij het tabblad 'nieuws'. Je kan zowel de app van Handelsblad als next downloaden om het nieuws te lezen.

Download de NRC Handelsblad app:

Download de nrc.next app: