De NRC-app

De gratis NRC-app biedt je het laatste nieuws en de digitale versie van de papieren krant.
Bovendien geeft het je de mogelijkheid om jouw eigen nieuwsbundel samen te stellen en altijd op de hoogte te zijn van jouw volgonderwerp(en).

Download de NRC-app:

De actualiteit van nrc.nl

In het tabblad ‘Nieuws’ kom je te weten wat er écht speelt: het meest belangrijke nieuws staat altijd bovenaan. Iets gelezen dat je wilt delen? Dit kan gemakkelijk via bijvoorbeeld Whatsapp, Facebook, e-mail of in een sms-bericht.

Het overzicht van de papieren krant

Dagelijks vanaf 04.00 uur staat de nieuwste krant klaar in de app. Na het downloaden van de krant kan je offline blijven lezen. Bij het openen van de app wordt automatisch de nieuwste krant getoond. Een krant teruglezen? Geen probleem. In het krantenoverzicht kan je oude edities bekijken en downloaden.

Stel je eigen nieuws samen

Onder veel artikelen op de site staan onderwerpsuggesties. Denk aan: Amerikaanse politiek, kinderboekrecensies of kunstmatige intelligentie. Ook andere nieuwsthema’s, columnisten en rubrieken vind je terug in de app. Die onderwerpen zijn te volgen, simpelweg door ze aan te klikken. Volg je een aantal onderwerpen, dan ontstaat in de Mijn Nieuws-sectie een persoonlijke bundel met jouw verhalen.

Blijf altijd op de hoogte

Direct op de hoogte bij urgent nieuws? Of een notificatie krijgen als er een nieuw artikel over klimaatverandering, de Formule 1 of georganiseerde misdaad verschijnt? Met de app van NRC ben je altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws en jouw belangrijkste volgonderwerpen.

Luister je favoriete podcasts van NRC

In de app vind je ook alle podcasts van NRC terug. Luister elke dag naar de dagelijkse aflevering van Vandaag en naar de wekelijkse afleveringen van Haagse Zaken en Onbehaarde Apen.

Prettiger lezen met de donkere weergave

Net voor het slapen gaan nog even een artikel lezen? Met de donkere weergave is lezen in een donkere omgeving prettiger en minder vermoeiend. De NRC-app volgt de systeeminstellingen, maar je kunt er ook voor kiezen om de app altijd in lichte of donkere weergave te gebruiken.

Sla je favoriete artikelen op voor later

Een artikel dat je later (terug) wilt lezen sla je op in jouw persoonlijke leeslijst. Dit kan zowel vanuit de digitale krant als vanuit het tabblad ‘nieuws’. Jouw leeslijst wordt gesynchroniseerd met alle apparaten waarmee jij inlogt. Sla een artikel op via de app, lees verder op je desktop.

Vragen over de app

Waarom kan ik maar een beperkt aantal artikelen lezen in de app?

Onbeperkt artikelen lezen in de app is alleen mogelijk als je een abonnement met digitale toegang hebt.
Heb je nog geen abonnement? Sluit deze dan af via de abonnementenshop. Je kan zelf het abonnement van jouw keuze samenstellen: papier en/of digitaal, ochtend of middag, de hele week of alleen in het weekend.
Heb je wel een abonnement maar nog geen digitale toegang? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Hoe kan ik inloggen in de app?

Log in met het e-mailadres en wachtwoord die horen bij jouw account. Dit is dezelfde inlog als die je gebruikt om online de digitale krant te lezen of in te loggen op de servicesite.
Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vraag een nieuwe aan.
Ben je jouw accountgegevens vergeten? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken heb je een e-mailadres nodig. Om jouw abonnement te koppelen aan dit account, heb je jouw relatienummer nodig. Deze kan je vinden op je factuur of in de omschrijving van de automatische incasso. Maak een account aan.
Hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Kan ik ook de digitale krant lezen als ik een nrc.nl-abonnement heb?

Als je een nrc.nl-abonnement hebt, heb je toegang tot het laatste nieuws en alle artikelen die zijn verschenen in de krant. Deze kan je vinden bij het tabblad ‘nieuws’.

Download de NRC-app: