Branded Content
Branded Content XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

Wereldfit: zonder zorgen op reis

Nederlanders reizen steeds meer. Medische hulp in het buitenland is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt als u op reis gaat. Maar als u het tóch nodig heeft, wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan.

De basisverzekering vergoedt zorgkosten in het buitenland tot het bedrag dat die behandeling in Nederland kost. In bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Zwitserland kan een behandeling tot vijf keer duurder zijn dan in Nederland. Het verschil moet u zelf bijbetalen.
Om onverwachte kosten te voorkomen, heeft ONVZ de verzekering Wereldfit ontwikkeld. Een uitgebreide, aanvullende verzekering voor medische kosten in het buitenland.

De belangrijkste voordelen op een rij:
• Wereldfit is een aanvulling op de basisverzekering waarmee álle spoedeisende medische kosten worden vergoed.
• U bent verzekerd in het buitenland voor een reisduur van maximaal zes maanden aaneengesloten.
• Onder andere medische kosten die u maakt tijdens wintersport, duiken en zakelijke reizen zijn standaard meeverzekerd.
• U heeft één aanspreekpunt: ONVZ Zorgassistance.
• Vergoeding voor uw vlucht terug naar huis of het extra verblijf voor u en uw reisgenoten wanneer u plotseling (ernstig) ziek wordt of bij een (ernstig) ongeval betrokken bent.
• Vergoeding voor het eerder terugkeren van uw reis vanwege een (ernstig) ongeval of (ernstige) ziekte van een reisgenoot of familielid.
• Kinderen tot 18 jaar zijn gratis met een ouder meeverzekerd.
• Optimale vrijheid om uw dokter en ziekenhuis te kiezen. Zoals u dat van ONVZ gewend bent.

Tot slot: Wereldfit vergoedt niet alleen de kosten voor spoedeisende zorg, maar ook de kosten voor geplande zorg in Duitsland en België. Handig als u in Nederland te lang moet wachten. Neem hiervoor wel altijd contact op met onze ZorgConsulenten, zij helpen u graag verder.

Meer weten?
Voor de voorwaarden en meer informatie verwijzen wij u graag naar de algemene regels en de vergoedingen op onvz.nl/wereldfit. Of neem contact op met de medewerkers van het ONVZ Service Center via 030 639 62 22.