Branded Content
Branded Content XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

Slim poetsen doet u zo

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom hebben ONVZ en Philips vorig jaar de handen ineengeslagen. Het resultaat: Tandfit Preventief, een pakket met een uitstekende tandverzekering en een heel slimme tandenborstel. Ook handig: u krijgt elk kwartaal een nieuwe opzetborstel thuisgestuurd.

Gaatjes, geïrriteerd tandvlees, aandoeningen in de mond. Daar zit niemand op te wachten. Wie goed voor zijn mond zorgt, kan veel van dit soort klachten voorkomen. Zowel een goede tandenborstel als een goede verzekering is dan essentieel. Tandfit Preventief is een uitkomst voor iedereen die zijn gebit gezond wil houden: de meest uitgekiende mondzorgdekking in combinatie met een connected, elektrische tandenborstel (de Philips Sonicare DiamondClean Smart 9300). Deze koppeling, tussen een verzekering en een product voor preventieve mondzorg, is uniek. Hiermee zetten ONVZ en Philips zich samen in voor preventie.

Uitgebreid en slim verzekerd

December is de aangewezen maand om over uw zorgverzekering na te denken, een goed moment dus om Tandfit Preventief te overwegen. Uw bezoeken aan de mondhygiënist en tandarts voor controle en preventie worden met deze verzekering volledig vergoed. Hieronder vallen onder andere röntgenfoto’s, fluoridebehandelingen en sealants. Daarnaast vergoedt deze verzekering de meeste andere algemene tandheelkundige zorg tot maximaal 2.000 euro per kalenderjaar. Uitzonderingen zijn vullingen (vergoeding tot maximaal 300 euro) en tandvleesbehandelingen (vergoeding tot maximaal 500 euro). Vanaf het tweede jaar dat u verzekerd bent, krijgt u ook deze behandelingen tot 2.000 euro vergoed. Daarnaast is er een ruime vergoeding (10.000 euro per kalenderjaar) voor mondzorg na een ongeval. Kijk voor de precieze vergoedingen op onvz.nl/gezondgebit.

Slimme tandenborstel

Uiteraard zit de slimme tandenborstel inclusief drie opzetborstels bij het pakket inbegrepen en krijgt u bovendien elk kwartaal automatisch een nieuwe opzetborstel thuisgestuurd. Maar wat maakt deze tandenborstel nu zo slim? De elektrische tandenborstel geeft u via een app persoonlijk poetsadvies tijdens en na het poetsen; zo voorkomt u bijvoorbeeld gaatjes, geïrriteerd tandvlees en tandplak. Handig toch? Ook kunt u een rapport van uw poetsgedrag meenemen naar uw mondhygiënist en tandarts.

Tandfit Preventief is voor iedereen vanaf 18 jaar met een basisverzekering bij ONVZ af te sluiten en kost minder dan 30 euro per maand. Kijk voor meer informatie op onvz.nl/gezondgebit of neem contact op met de medewerkers van het Service Center van ONVZ via 030 639 62 22.

Door Eline Broekhuizen