Advertentie
De inhoud van deze advertentie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

Open Huizen Dag: zit je droomhuis erbij?

Op zoek naar een woning? Bezoek dan de Open Huizen Dag. Op zaterdag 7 april kun je vrijblijvend meerdere huizen bezichtigen. Makkelijk en gezellig, en wie weet loop je voor het eerst door je toekomstige huis.

Op 7 april is alweer de 20e editie van de NVM Open Huizen Dag. Het blijft een groot succes, niet alleen door de vele verkopers die hun woning openstellen voor bezichtiging, maar ook omdat de deelnemers – verkopers en zoekende kopers – sneller tot een transactie komen.

Dit voorjaar openen zo’n 15.000 woningen tussen 11.00 en 15.00 uur hun deuren. Op de woningsite funda staat welke huizen deelnemen. Vervolgens kun je een route uitstippelen en op een laagdrempelige manier meerdere huizen op één dag bezichtigen. Ga alvast sfeer proeven en de buurt verkennen.

Deelname werpt vruchten af

Verkopers hebben veel baat bij de NVM Open Huizen Dag. Van woningen die deelnamen in september 2017, was twaalf weken later 47% verkocht. Van de niet-deelnemende woningen was dat 31%.
Bovendien werkt de NVM Open Huizen Dag in de weken ervoor al als aanjager. Als je een huis op het oog hebt, wil je natuurlijk niet concurreren met kopers die op de Open Huizen Dag verliefd worden op dezelfde woning. Vandaar dat er een lichte stijging is van verkopen net voor de NVM Open Huizen Dag.

Op huizenjacht? Vergemakkelijk uw zoektocht!
Als u wilt verhuizen is internet natuurlijk een prima middel om u te oriënteren. Maar tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 7 april heeft u de gelegenheid om geheel vrijblijvend ‘live’ bij uw favoriete huizen binnen te kijken. Dan pas voelt u écht welke woning het beste bij u past. Bent u daarna enthousiast om een volgende stap te zetten, schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij werkt in úw belang en ontzorgt u tijdens de gehele aankoop. Kijk op nvm.nl voor meer informatie en op funda.nl voor de deelnemende huizen. Tot 7 april!