Branded Content
Branded Content XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

FAQ

• Kan ik direct een vacature online plaatsen? – Via de werkgeversmodule van NRC Carrière kunt u op ieder moment van de dag uw vacatures online zetten. Indien u nog geen account heeft, maak dan nu kosteloos een account aan. • Ik heb mijn vacature ingevoerd maar de plaatsing is niet zichtbaar? – Vergeet niet

• Kan ik direct een vacature online plaatsen?
- Via de werkgeversmodule van NRC Carrière kunt u op ieder moment van de dag uw vacatures online zetten. Indien u nog geen account heeft, maak dan nu kosteloos een account aan.

• Ik heb mijn vacature ingevoerd maar de plaatsing is niet zichtbaar?
- Vergeet niet na invoeren van de vacature, de vacature ook daadwerkelijk te publiceren.

• Naar wie solliciteert de kandidaat?
- Iedere online vacatureplaatsing wordt gekoppeld aan de persoon die de vacature online zet. Die persoon zal daarmee ook de sollicitatie ontvangen.

• Hoeveel dagen staan vacatures online?
- De vacatures op NRC Carrière staan maximaal 60 dagen online.

• Wat is het tarief voor een online vacature?
- Een online vacature heeft een tarief van € 399,- excl. 21% BTW, de meest actuele vacatures verschijnen ook in de vacatureladder van nrc.next op woensdag en NRC Weekend op zaterdag. Wanneer u de komende twaalf maanden verwacht meer dan drie vacatures te plaatsen, kunt u het beste een vacaturepakket afnemen. U ontvangt hierbij een aantrekkelijke korting op de tarieven. Alle vacaturepakketten hebben een looptijd van 12 maanden.

• Heeft NRC Carrière een CV database?
- Ja, de kandidatendatabase van NRC Carrière biedt toegang tot ca 7000 profielen van hoogopgeleiden en is daarmee een kwalitatieve database voor u als werkgever.

• Staat mijn vacature uit de krant ook online?
- Ja, de woensdag editie van nrc.next en de zaterdag editie van NRC Handelsblad bieden een arbeidsmarkt umfeld, in deze edities zijn dan ook de clustervakken voor de arbeidsmarkt-gerelateerde advertenties.

Iedere vacature die u middels een advertentie in een van de dagbladen plaatst, wordt standaard doorgeplaatst naar nrccarrière.nl. De vacature staat vervolgens 60 dagen online.