Branded Content
Branded Content XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.
Startup Stock Photos

Waarom NRC Carrière?

Het verspreiden van een vacature via NRC Carrière heeft meerdere voordelen. We zetten ze hier voor je op een rijtje.

Ten eerste biedt NRC Carrière een cross-mediale propositie. Vacatures worden niet alleen online geplaatst, maar verschijnen ook altijd in de krant. Door vacatures via verschillende media te verspreiden, wordt het bereik van de vacatures vergroot.

Daarnaast bereikt NRC Carrière zowel actieve als latente zoekers. NRC Carrière heeft een onafhankelijke redactie die arbeidsmarktnieuws brengt. Dat verschijnt op woensdag in het Carrière katern van nrc.next, op zaterdag in Economie katern van NRC Weekend en op nrccarriere.nl. Binnen dit specifieke ‘umfeld’ worden alle advertenties en vacatures geplaatst, waardoor jouw uiting direct bij de relevante doelgroep zichtbaar is. Hiermee bereik je dus niet alleen actieve zoekers, maar ook personen die een onbewuste behoefte hebben om een nieuwe carrièrestap te zetten.

De doelgroep van NRC bestaat uit hoogopgeleide, kritische, ambitieuze en kapitaalkrachtige personen. Door een vacature via NRC Carrière te verspreiden positioneer je jezelf in deze doelgroep. Dit levert een positieve bijdrage aan het imago van jouw bedrijf, wat er weer voor zorgt dat je de meest talentvolle kandidaten aantrekt.

 

Wil je direct aan de slag? Of bekijk onze producten&tarieven en neem contact op voor meer informatie.