Branded Content
Branded Content XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

Themakalender 2016

NRC Carrière biedt vacatures en arbeidsmarktnieuws op nrccarriere.nl, op woensdag in het Carrière-katern in nrc.next en op zaterdag in NRC Weekend. Om ook nichedoelgroepen te informeren biedt NRC Carrière gedurende het jaar diverse redactionele thema’s.

De themakalender voor 2016 ziet er als volgt uit:
- Week van 14 maart: Techniek
- Week van 18 april: Starters
- Week van 12 september: IT
- Week van 5 december: Goed werkgeverschap

Tijdens de themaweek zal extra redactionele aandacht worden besteed aan de betreffende doelgroep in het Carrièrekatern bij nrc.next op woensdag en op het arbeidsmarktblog van nrccarriere.nl.

Daarnaast presenteert NRC Carrière gedurende het jaar verscheidene dossiers met relevante arbeidsmarktthema’s. Deze bevatten één of twee artikelen over thema’s als Pensioen, Start-ups, ZZP, etc. De dossiers verschijnen afwisselend in het Carrière-katern bij de nrc.next op woensdag en in het Economie-katern bij de NRC Weekend op zaterdag. Voor de dossiers gelden verschillende advertentiemogelijkheden.

Bekijk hier het volledige overzicht van de themakalender 2016.

Voor meer informatie over deze thema-uitgaven of adverteren bij het Carrière-katern kun je contact opnemen met het Carrière-team.