Branded Content
Branded Content XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

Events

Wij organiseren jaarlijks meerdere evenementen die ervoor zorgen dat jij kunt groeien in je carrière. Onze evenementen zijn altijd gratis te bezoeken, maar daardoor niet minder relevant. Zo organiseren we NRC Carrière Café’s waar jij direct in contact komt met topwerkgevers.

NRC Carrière Café 2016

Enkele keren per jaar organiseren we het NRC Carrière Café. Tijdens dit evenement kunnen een groep ambitieuze professionals hun carrière een boost geven. Er wordt een inhoudelijk programma geboden dat vaak met relevante (branche)partners wordt vormgegeven. Daarnaast zijn er workshops door werkgevers en opleiders waarmee de deelnemers direct kunnen werken aan hun persoonlijke arbeidskansen. Aansluitend is er een mogelijkheid om kennis te maken met werkgevers en met elkaar onder het genot van een drankje tijdens de netwerkborrel.

- 14 september 2016: NRC Carrière Café - IT editie

Hoe vind ik een baan?
Het gelijknamige boek is aanleiding geweest voor het organiseren van een aantal workshops en webinars. Er zijn naast het boek genoeg tips te krijgen in het vinden van een baan. De volledige agenda en informatie vind je op ‘Hoe vind ik een baan?’.

Webinars
In 2015 zijn er veel webinars georganiseerd met verschillende thema’s. Via onderstaande links kan je webinars terugkijken.

Hoe word ik goed matchbaar voor de recruiter en de recruitmentsystemen?
Mis geen vacature meer
Schrijf een krachtige motivatiebrief
Succesvol bellen als je gaat solliciteren
Personal Branding
Maak een krachtig en vindbaar CV
Hoe vind ik een baan