Branded Content
Branded Content XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

De beste werkgevers van 2015/2016

Ben jij tevreden over je werkgever? Vind je dat je goede arbeidsvoorwaarden hebt? En ben je tevreden met je werk?

NRC Carrière besloot een aantal jaren geleden de proef op de som te nemen en houdt sindsdien jaarlijks, in samenwerking met onafhankelijk onderzoeksbureau SatisAction, het Beste Werkgeversonderzoek. Dit past bij het thema ‘goed werkgeverschap’ waar het carrière-katern bij de nrc.next van 9 december om draait.

Het onderzoek is tweeledig. Ten eerste is er het Beste Werkgeversonderzoek, waarbij werkgevers gerankt worden op basis van hun medewerkertevredenheid en arbeidsvoorwaarden. Ten tweede is er het Nieuwe Helden Onderzoek. Dit is speciaal bedoeld voor organisaties met minder dan 75 medewerkers. Er wordt gekeken in hoeverre zij innovatief zijn en stimulans bieden voor de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers.

Afgelopen maandag, op 7 december, werden in Amsterdam de uitkomsten van deze onderzoeken gepresenteerd en de awards uitgereikt aan de winnaars. Benieuwd wie als winnaars uit de bus kwamen? De top 3 van het Beste Werkgevers Onderzoek bestond uit:
1. Accenture
2. ORMIT
3. TOPdesk

Daarnaast werd Bartosz ICT uitgeroepen tot beste werkgever op het gebied van medewerkertevredenheid en Accenture tot het bedrijf met de beste arbeidsvoorwaarden.

Dé Nieuwe Helden van 2015/2016 zijn:
1. Springest
2. Kabisa
3. GlobalOrange

Meer weten over positie van de deelnemende organisaties? Bekijk hier de top 20 Beste Werkgevers, beste arbeidsvoorwaarden, meest tevreden medewerkers én de top 30 van de Nieuwe Helden 2015/2016.

Voor een goede sfeerimpressie: bekijk de terugblik in beeld.

XTR Branded Content is de commerciële content op nrc.nl. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.