Advertentie
De inhoud van deze advertentie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

CarNext.com biedt oplossing voor wantrouwen bij occasionkopers

Zeker de helft van de Nederlanders twijfelt aan de betrouwbaarheid van een tweedehands auto. Dat blijkt uit onderzoek van LeasePlan dat zelf een alternatief biedt om op een veilige manier online een betrouwbare occasion te kopen.

LeasePlan heeft met haar platform CarNext.com een alternatieve manier om online een betrouwbare jonge gebruikte auto te kopen. De leasemaatschappij komt daarmee tegemoet aan de bezwaren die zijn gebleken uit een recent eigen consumentenonderzoek. Zeker de helft van de Nederlanders is wantrouwig bij de aanschaf van een tweedehands auto.

Vraagtekens

Uit de studie blijkt dat veel consumenten vraagtekens zetten bij de kilometerstand en onderhoudshistorie van een occasion (48%). Daarnaast vindt bijna de helft van de ondervraagden (46%) een proefrit van 20 minuten veel te kort om tot een goede keuze te komen. Verder is het moeten onderhandelen over de prijs een grote barrière bij de aanschaf van een gebruikte auto.

Vaste all-inprijs

Op haar platform CarNext.com biedt LeasePlan auto’s aan van vaak 3 tot 4 jaar oud, die rechtstreeks van de eerste eigenaar komen. Alle occasions staan te koop voor een vaste all-inprijs. Ze zijn voorzien van een volledige onderhoudshistorie en hebben zes maanden garantie. Wie niet tevreden is, krijgt na veertien dagen zijn geld terug.

Thuisbezorgd

De consument bestelt de auto online en krijgt hem thuisbezorgd. Hij kan er ook voor kiezen om de auto op te halen bij één van de vijf Delivery Stores in Breukelen, Hengelo, Moordrecht, Veghel of Zwolle. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat veel consumenten nog niet toe zijn aan volledig online bestellen.
Vanaf deze zomer kunnen consumenten en mkb-ondernemers een CarNext.com-auto ook leasen.

Vind je volgende auto bij CarNext.com