Advertentie
De inhoud van deze advertentie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NRC Media.

Dé kans om vier grote Maestro’s te zien

Geniet van symfonische muziek op het hoogste niveau, tot leven gebracht onder leiding van de grootste Maestro’s in Het Concertgebouw. Met een serie van het Koninklijk Concertgebouworkest kunt u uitkijken naar vier onvergetelijke concerten in het komende seizoen.

Genieten van vooraanstaande dirigenten als chef-dirigent Daniele Gatti, de legendarische eredirigent Bernard Haitink of de voormalige chef Mariss Jansons: die kans biedt het Koninklijk Concertgebouworkest het komende seizoen. Speciaal voor vaste én nieuwe bezoekers heeft het Koninklijk Concertgebouworkest twee series samengesteld van elk vier concerten, op de vrijdagavond of de zondagmiddag.

Unieke concerten

Onder de hoogtepunten van het komende seizoen bevindt zich de bijzonder kleurrijke Zevende symfonie van Gustav Mahler gedirigeerd door Daniele Gatti. Of neem het War Requiem van Benjamin Britten: het indrukwekkende werk stond al jaren op de wensenlijst van Mariss Jansons. “Het is meer dan een muziekuitvoering, het is een spirituele ervaring.” En natuurlijk deelt het Koninklijk Concertgebouworkest een rijke historie met Bernard Haitink, die meer dan een kwart eeuw chef-dirigent was. Deze veelvuldig door pers, publiek en orkest geëerde dirigent leidt het orkest nu in Anton Bruckners Zesde symfonie: een historische gebeurtenis. En u kunt daarbij zijn!

Orkest van wereldfaam

Het Koninklijk Concertgebouworkest behoort al bijna 130 jaar tot de absolute wereldtop. Wat maakt het orkest uniek? Critici roemen telkens weer de orkestklank, die uit duizenden herkenbaar is. De strijkers klinken ‘fluwelig’, het koper heeft een ‘gouden klank’, het timbre van de houtblazers is heel persoonlijk en de slagwerkers uit Amsterdam hebben wereldfaam opgebouwd.

Van harte welkom!
Wilt u zichzelf verzekeren van vier prachtige avonden of middagen met symfonische muziek op het hoogste niveau? Hier vindt u meer informatie over de concerten in de series. U kunt direct een abonnement nemen op de serie van uw keuze. Bellen kan ook: u kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag via 020 – 305 10 15 (9.30-12.30 uur).