Sponsored content
Sponsored content

Hoe digital is jouw DNA eigenlijk?

Digitalisering gaat in een razendsnel tempo. Om echt ‘digital’ te worden, moet je als bedrijf meer doen dan even een nieuwe app bouwen of je website updaten…

Overleven in dit digitale tijdperk kan alleen als een bedrijf tot in de haarvaten digitaal wordt. Dat betekent: een eigen digitaal DNA ontwikkelen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hans van Grieken, Director Digital Business Innovation bij Deloitte, weet hoe dat moet en kan. Maar ook wat de valkuilen zijn… In deze podcast vertelt hij erover.

“Om toekomstbestendig te blijven, moet je beschikken over een ‘digitaal DNA’. Hiervoor is een andere mindset nodig: het dwingt de gehele organisatie om ook van binnenuit digitaal te worden. Op 28 september 2017 organiseert Deloitte de Digital DNA Summit waar wordt ingegaan op hoe organisaties digitaal kunnen transformeren, en de bedrijfsprocessen zowel intern als extern opnieuw georganiseerd kunnen worden om de competitie voor te blijven. Ga naar www.rewireyourdna.nl voor meer informatie.