The Fault in Our Stars. Een stadswandeling

The Fault in Our Stars. Een stadswandeling

Het boek The Fault in Our Stars over de kankerpatiënten Hazel (16) en Augustus (17) is een internationale bestseller onder jongeren. Amsterdam speelt een grote rol in hun verhaal. Morgen gaat de film The Fault in Our Stars in première. Als je toevallig toch in Amsterdam bent, en je bent fan van de film, dan ga je natuurlijk op zoek naar de voetsporen van Hazel Grace Lancaster en Augustus Waters.

Door Bas Blokker
NRC maakte naar aanleiding van de film deze interactieve kaart. Volg de aanwijzingen op de kaart en maak hieronder een wandeling langs alle locaties. Terwijl je in de voetsporen van de hoofdpersonen treedt, kijk dan ook vooral naar de buurt eromheen. Als je ons je reacties, suggesties en foto’s stuurt, werken wij onze kaart bij tot het de beste TFIOS-gids is voor Amsterdam.

English version here

Lees meer over:
amsterdam
TFIOS
The Fault in Our Stars

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.