Video: graffiti-artiesten gaan los in een gigantisch pakhuis

Media

Men neme een enorm en leegstaand pakhuis, vier bijzonder goede graffiti-artiesten, een eindeloze voorraad verf, een paar ladders en een paar mensen die goed met een camera overweg kunnen. Met dit alles zien we een gigantische kale ruimte binnen een paar minuten veranderen in een kunstwerk.

Lees meer over:
graffiti
graffiti-artiesten

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.