Kijken: een pittige danswedstrijd op de tribune als de basketballers rusten

Sport

Naast de wereldberoemde Kiss Cam die wordt ingezet tijdens pauzes van NBA-basketbalwedstrijden in de VS, bestaat er ook een Dance Cam. Kom je in beeld, dan moet er worden gedanst. En zo komt er wel eens bijzonder talent bovendrijven.

Degene die de camera een paar dagen geleden bediende tijdens een wedstrijd tussen the Detroit Pistons en the Knicks voelde feilloos aan dat een jongeman die met aanstekelijk plezier de tribune platdanste (in beeld na 27 seconden) en een medewerker van het stadion zeer aan elkaar gewaagd waren. Ze mochten het tegen elkaar opnemen en stalen de show.

Lees meer over:
basketbal
Dance Cam
dansen
Kiss Cam
NBA

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.