Zo kleurrijk zie je het stratenplan van Los Angeles niet vaak

Maps-LA

Jazzberry Blue

Van het gestructureerde rechthoekige stratenplan van New York tot de gezellige chaotische plattegrond van Milaan. De in Toronto gevestigde kunstenaar Jazzberry Blue maakt van iedere wereldstad een kleurrijke abstracte kaart. En dat ziet er fraai uit.

Hoe leuk de kaartjes er ook uitzien, echt betrouwbaar zijn ze niet. Het is dus beter om ze niet te gebruiken om ergens de weg te vinden.

Jazzberry Blue

Jazzberry Blue

Jazzberry Blue

Jazzberry Blue

Jazzberry Blue

Jazzberry Blue

Jazzberry Blue

In reactie op dit postje maakte webdesigner Ralph van Krimpen een kaart van Rotterdam. Want deze wereldstad mocht natuurlijk niet ontbreken in het rijtje.

thewebmaker.nl

Lees meer over:
Jazzberry Blue
plattegronden
stad

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.