Rutte getuige van dodelijk ongeluk in Den Haag

Binnenland

Rutte is vanmiddag in Den Haag getuige geweest van een dodelijk ongeluk. Een vrouw kwam in de Archipelbuurt met haar fiets onder een vrachtwagen die de bocht om ging. De premier reed langs en stapte uit om te helpen.

Dat bevestigt een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst tegenover Novum. Rutte hield de hand van het slachtoffer vast en heeft tegen haar gepraat, terwijl iemand anders eerste hulp verleende.

De hulp van de premier en de andere omstanders mocht echter niet baten: de vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen. Rutte heeft inmiddels een verklaring afgelegd bij de politie.

Lees meer over:
Den Haag
Mark Rutte

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.