Obama’s State of the Union in iets minder dan drie minuten

Obama tijdens zijn 'SOTU' vannacht in Capitol, Washington. Foto Reuters / Kevin Lamarque

Foto Reuters / Kevin Lamarque

Barack Obama riep vannacht in zijn State of the Union op tot strengere wapenwetten. Ook kondigde hij aan 34.000 Amerikaanse troepen uit Afghanistan te willen halen en rijken meer te willen belasten. Kijk hier de hele speech terug - of kies voor de samenvatting van een kleine drie minuten.

De hele SOTU (een uur en een kwartier):

En de snelle samenvatting (170 seconden):

De volledige tekst van Obama’s rede is hier terug te lezen. In dit uitgebreidere bericht over de State of the Union staan meer video’s over de onderwerpen die Obama aansneed.

Lees meer over:
Afghanistan
Barack Obama
State of the Union
Verenigde Staten
Washington

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.