Het internet, 2002 - 2012. Hoe het web in tien jaar veranderde

In 2002 hadden 569 miljoen mensen toegang tot internet, vandaag 2,27 miljard. In 2002 gebruikten we het 46 minuten per dag, tegenwoordig vier uur. Internet Explorer was oppermachtig, nu niet meer. Populaire zoektermen ‘Eminem’ en ‘Warcraft 3’ maakten plaats voor ‘Rebecca Black’ en ‘iPhone 5’. En dit veranderde er ook allemaal in tien jaar internet.

De infographic, The Internet A Decade Later, is gemaakt door bestedsites.com.

Lees meer over:
Facebook
Friendster
Google
Internet
Twitter

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.