Mars? ‘Het lijkt net Californië’

Veel mensen kunnen er geen genoeg van krijgen: de foto’s van planeet Mars die de laatste dagen binnenkomen van ruimteverkenner Curiosity. Waarschijnlijk omdat het landschap lijkt op dat van de aarde, alleen wat ruiger. Dat voedt de fantasie. Fox News: “Mars lijkt opvallend veel op de woestijn van Californië.”

Oordeel zelf:

Foto Reuters / NASAFoto Reuters / NASA

Foto AFP / NASAFoto AFP / NASA

Animatie van Curiosity-missie:

Filmpje van de landing van Curiosity van NASA:

Lees meer over:
California
Curiosity
Mars
Nasa

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.