1 april is weer op komst - inspiratie nodig?

Cultuur

Morgen is het weer zo ver: 1 april. Voor veel mensen een dag als alle anderen, waarop slechts enkele heel flauwe medemensen slechte geintjes uithalen. Maar voor die flauwe medemensen zelf is het een hoogtepunt in het jaar. Voor wie nog wat inspiratie nodig heeft een top-10 van ‘meer geslaagde’ grappen.

Lees meer over:
1 april
grap

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.