Trial biking door Melbourne, je moet het maar durven

Sport

Eigenlijk bedoeld als off-road sport om met modder aan je kin een parcours aan obstakels te overleven, maar zoals wel vaker vindt zo’n discipline dan toch haar weg naar de ‘urban areas’. De Australische topper op dit gebied Andrew Dickey (interview hier) blijkt een baas. Zijn indrukwekkende skills en omgekeerd evenredige aanwezigheid van de factor angst zijn indrukwekkend.

Deze video is Dickey’s meest recente en werd vorige week uitgegeven onder de naam Black Bike Vol. 1. Vorig jaar publiceerde hij al de film Art of Bike.

Lees meer over:
Andrew Dickey
Melbourne
trial biking

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.