Lees hier de brief van Oost-Europese ambassadeurs over het PVV-meldpunt

pvvmeldpunt

Screenshot van het PVV-initiatief Meldpunt Midden en Oost-Europeanen.

Binnenland

In een open brief uiten de ambassadeurs van Bulgarije, Estland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië in Nederland hun zorgen over de lancering van het ‘Meldpunt Midden- en Oost-Europeanen‘. Volgens hen is het meldpunt “onmiskenbaar discriminatoir en denigrerend”.

Common Letter of EU Ambassadors 13 02 2012

En een vertaalde versie:

Courtesy Translation Ambassador’s Letter

Lees meer over:
Geert Wilders
Meldpunt Midden en Oost-Europeanen
PVV
PVV-meldpunt

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.