Terugkijken: de hoogtepunten van de 9/11-herdenking in New York

In New York vond vanochtend de officiële herdenking van 11 september plaats. Omdat de aanslagen alweer tien jaar geleden plaatsvonden, spraken hoge gasten op de ceremonie, zoals Obama, Bush en oud-burgemeester Giuliani. De hoogtepunten op een rij.

De NOS compileerde een reeks korte clips van de belangrijkste momenten van de herdenking. Hieronder heb je de mogelijkheid te kijken naar achtereenvolgens de aankomst van de Obama’s en de Bushes, de opening van de ceremonie door burgemeester Bloomberg, de korte toespraak van Obama, de korte toespraak van Bush, het optreden van Paul Simon, het optreden van James Taylor en de korte toespraak van oud-burgemeester van New York Rudy Giuliani.

Lees meer over:
11 september
9/11
Barack Obama
George W. Bush
Ground Zero
James Taylor
Laura Bush
Michael Bloomberg
Michelle Obama
New York
Paul Simon
Rudy Giuliani
Twin Towers

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.