Foto’s: Nederlands elftal viert feest in Rio de Janeiro

bouncendeheitinga

Heitinga danst met een blonde vrouw in een club in Rio de Janeiro. Foto Terra.com

De selectie van het Nederlands was de afgelopen dagen in Rio de Janeiro voor een oefencampagne in Zuid-Amerika. Naast voetballen werd er ook gefeest en daarvan zijn nu foto’s opgedoken.

De Braziliaanse site Terra.com publiceerde vandaag meerdere foto’s waarop te zien is hoe de voetballers van Oranje het er vannacht van namen in een club in Rio. De spelers gingen volgens de site stappen na de wedstrijd tegen Uruguay van gisteravond.

Op de foto’s is onder meer te zien hoe John Heitinga, Dirk Kuyt en Erik Pieters dansen met een aantal aantrekkelijke dames. De Brazilianen voorzien de foto’s van komische onderschriften. Een selectie:

“Dirk Kuyt verlaat de club met deze blondine.”
“Aanvoerder Heitinga nam de nacht met een blonde.”
“Pieters probeerde van een mooi meisje de Braziliaanse stijl van dansen te leren.”
“Na het dansen met het meisje eindigde Pieters de avond met een kus.”

Lees meer over:
Nederlands elftal

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.